Despre noi

Viziunea companiei noastre este simpla: sa oferim solutii software de cea mai buna calitate clientilor nostri.
Angajari si colaborari
Contact
Portofoliu clienti

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus Media s.r.l.

 
Infiintata la mijlocul anului 1997, cu capital privat integral romanesc, Nexus Media s.r.l. este una din firmele reprezentative in furnizarea de solutii software din Romania si in special din zona de N-E.

S.C. Nexus Media s.r.l., pornind de la experienta specialistilor si distribuitorilor sai, ofera solutii software profesionale, destinate integrarii in procesul de afaceri cu eficienta operationala in gestionarea si prelucrarea informatiilor.

Solutiile noastre software se adreseaza cerintelor de informatizare ale firmelor mici, mijlocii si mari din majoritatea domeniilor de activitate.

In activitatea desfasurata, o importanta deosebita o acordam satisfactiei clientilor si dezvoltarii de solutii noi concomitent cu perfectionarea solutiilor existente. Aceste obiective ale echipei Nexus Media aduc clientilor nostri satisfactia utilizarii solutiilor software achizitionate.

In relatia cu clientii si partenerii promovam profesionalismul, sinceritatea si respectul in dorinta de a mentine o comunicare care sa aduca plus valoare ambelor parti. Astfel, ne mandrim cu referinte excelente primite de la majoritatea clientilor si partenerilor nostri.

Produsele noastre software ofera solutii pentru: evidenta contabila integrata (ERP), gestiunea achizitiilor, gestiunea stocurilor, interactiunea cu furnizorii, gestiunea relatiilor cu clientii, urmarirea comenzilor, gestiunea financiara, analiza economica, gestiunea resurselor umane, gestionarea parcului auto, implementarea partii de back/front office pentru aplicatiile speciale destinate clientilor ce desfasoara activitati de vanzari (retail): magazine, supermarket-uri, restaurante, fast food-uri, hoteluri, pensiuni, salone de infrumusetare, SPA, laboratoare medicale, statii de benzina si GPL.

"Noua generație Acronis True Image 2017 a fost singura soluție de backup care a reușit să oprească atacurile de tip ransomware." THE INDEPENDENT IT SECURITY INSTITUTE AV TEST REVIEW
Categoria: Legislatie Firme
Cum stabilim valoarea si cum inregistram in contabilitate rezervele legale obligatorii.
Categoria: Legislatie Firme
Monografie contabila dividende.
Categoria: Legislatie Firme
Incepand cu data de 01.01.2017, se modifica aplicarea cotei standard de TVA Conform Codului Fiscal . Noua cotă de TVA va fi de 19 % în loc de 20%
Categoria: Legislatie Firme

Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
    Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro