Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus Hotel

 
Produse Nexus Hotel
Nexus Hotel este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.

Nexus Hotel se integreaza cu celelate produse Nexus ERP ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Nexus Hotel gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Nexus Hotel ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:
 • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
 • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Nexus Hotel.
 • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa camere-weekend@siteultau.ro si Nexus Hotel le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.

  Nexus Hotel

  Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente.

  Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.

  Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.

  Gestionarea cardurilor de acces cu inscriptionarea/reinscriptiona acestora direct din Nexus Hotel. Sistemul foloseste tehnologia RFID (MIFARE), cel mai securizat sistem de carduri.

  Nexus Hotel inscriptioneaza carduri pentru diverse functionalitati: acces clienti, acces salariati, declarare card pierdut, citiri evenimnete si pentru diverse alte setari ale yalelor.

 • Avantaje Nexus Hotel
  Nexus Hotel va organizeaza in detaliu activitatea curenta, va ofera analize si statistici grafice pentru a va ajuta in luarea de decizii si se integreaza 100% cu intreg sistemul informatic Nexus ERP al afacerii dvs. ERP, CRM, HR, Salarii ...etc.
  Nexus Hotel va ofera conectivitate online pentru integrarea cu site-ul dvs. (rezervari, situatie camere libere, prezentare camere) si cu instrumentul Email Portal distribuit gratuit.
  Module Nexus Hotel
  Nexus Hotel este o solutie modulara atat din punct de vedere al licentierii cat si din punct de vedere al gestionarii drepturilor de operare asupra modulelor.
  Pentru fiecare licenta Nexus Hotel vi se ofera gratuit o licenta Nexus ECR Print pentru tiparirea bonurilor fiscale si o licenta Nexus EmailPortal pentru automatizarea comunicatiei prin email.
  Pliant prezentare Nexus Hotel
  Pliant A4 / 2 pagini / Format PDF / Salvat optimizat pentru: High quality printing.
  In aplicatia Nexus Hotel, la adaugarea de servicii pe camera va fi preluat si centrul de profit (setat in nomenclatorul de Bunuri si servicii articole...
  Nexus Hotel
  In aplicatia NexusHotel (pentru modulele Diagrama, Timeline, Management), incepand cu update-ul 17.13, am adugat posibilitatea de ch...
  Nexus Hotel
  In aplicatia Nexus Hotel, incepand cu update-ul 17.4, in raportul "Istoric cazari camera" am adaugat posibilitatea de filtrare dupa u...
  Nexus Hotel
  In aplicatia Nexus Hotel, incepand cu update-ul 17.4 ,este permisa adaugarea intr-un document de rezervare/cazare a valoarii avansul...
  Nexus Hotel
  Pentru a facilita identificarea si generarea de facturi/bonuri fiscale pentru produse cu cote diferite de TVA am adaugat coloana "Procent TVA" in list...
  Nexus Hotel
  Am introdus in Nexus Hotel in cadul modulului Diagrama hotel posibilitatea de tiparire factura proforma Avans....
  Nexus Hotel
  S-a adaugat optiunea "Previzualizare factura" care permite vizualizarea facturii la Facturare/Check-out cazare din cadrul modulului "Management hotel"...
  Nexus Hotel
  Am modificat aplicatia NexuseERP (v.15.41.) astfel incat utilizatorul sa aiba posibilitatea retiparirii facturii (cu chitanta unde este cazul) dintr-u...
  Nexus Hotel

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro