Autentificare clienti
Email
Parola
 Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
ResurseUmane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune.Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus ResurseUmane

 
Produse Nexus ResurseUmane
Nexus ResurseUmane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.

Si poate ca o data cu utilizarea solutiei noastre, veti dori ca CV-urile completate pe site-ul companiei dvs. sa fie salavate direct in modulul de CV-uri din Nexus ResurseUmane.
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Managementul Resurselor Umane consta in ansamblul activitatilor orientate catre asigurarea, dezvoltarea si mentinerea resurselor umane in cadrul organizatiei in vederea realizarii unei maxime eficiente in activitatea acestora.
De asemenea, informatizarea activitatii de resurse umane conduce si la o organizare mult mai buna si mai transparenta a relatiilor, contractelor si documentelor dintre angajati si angajatori.

Nexus Resurse Umane

Productivitatea in toate organizatiile este influentata de modul in care interactioneaza si se combina resursele umane pentru a folosi toate celelalte resurse ale organizatiei. Factori cum ar fi pregatirea, experienta la locul de munca si nivelul de educatie joaca intotdeauna un rol important in stabilirea compatibilitatii unei persoane cu o anumita organizatie.

Solutia Nexus ResurseUmane ofera urmatoarele functii de baza:
 • Organigrama structurii ierarhice a posturilor disponibile ale companiei si evidenta ocuparii cu personal (angajati) a acesteia.
 • Crearea, calculul si previzionarea (prin modificarea diversilor parametri: nivelul salariilor, impozitele datorate, ...etc) bugetelor de cheltuieli cu salariile pentru intreaga organizatie sau pentru anumite sectoare ale acesteia.
 • Crearea si gestionarea fiselor de post si a criteriilor de performanta ale posturilor, asociate direct posturilor si persoanelor din Organigrama.
 • Crearea, planificarea si gestionarea evaluarilor salariatilor, pe baza criteriilor de performanta ale posturilor si pe baza obiectivelor personale stabilite pentru fiecare salariat in parte.
 • Stocarea C.V.-urilor, cu tipuri de date si informatii create dinamic, in functie de nevoile specifice ale fiecarei organizatii. Functie avansata de cautare a persoanelor care sa satisfaca criteriile dorite.
 • Suport/exemple pentru implementarea preluarii C.V.-urilor direct de pe site-ul companiei, exact cu informatiile si formatul stabilit de dvs.
 • Stocarea inventarului resurselor umane, cu informatii despre membrii organizatiei: performante, disponibilitati, cursuri, calificari sau orice alte informatii sunt considerate esentiale pentru organizatie. Functie avansata de cautare a persoanelor care sa satisfaca criteriile dorite.
 • Planificarea cursurilor de perfectionare, recalificare ...etc, pentru fiecare angajat in parte si in acelasi timp calculul bugetelor de alocat pentru realizarea acestora.
 • Stocarea Dosarelor de personal. Crearea unei arhive electronice a dosarelor de personal (diplome, certificate, acte,...etc) prin scanarea/fotografierea documentelor, stocarea acestora in baza de date si accesul instant la acestea. Functie integrata de scanare, respectiv de preluare de imagini de la un scanner atasat, respectiv de la o camera foto/web atasata.
 • Planificarea concediilor de odihna ofera posibilitatea programarii perioadelor de concedii cu facilitatea urmaririi in paralel a celorlalte programari efectuate pentru: sefii ierahici, pentru acelasi nivel ierarhic si pentru subalterni (se utilizeaza organigrama structurii ierarhice).
 • Gestionarea datelor de personal: date de contact, date de identificare,...etc.
 • Stabilirea de alerte configurabile pentru fiecare salariat in parte: reinnoire autorizatii, evaluare periodica, fise/consulturi medicale periodice, protectia muncii,...etc.

 • Avantaje Nexus ResurseUmane
  Procesul de asigurare a resurselor umane adecvate pentru organizatie este ideal a sa baza pe cat mai multe informatii despre potentialul uman avut la dispozitie. Bineinteles, folosind un sistem informatic cat mai flexibil, simplu de utilizat si automatizat, asa cum este Nexus ResurseUmane.
  Module Nexus ResurseUmane
  Modulele de baza ale Nexus ResurseUmane sunt urmatoarele: Organigrama posturilor, Evaluarea personalului, C.V.-uri, Inventarul resurselor umane, Dosare de personal, Planificarea concediilor si Planificarea cursurilor profesionale.
  Pliant prezentare Nexus ResurseUmane
  Pliant A4 / 2 pagini / Format PDF / Salvat optimizat pentru: High quality printing.
  In aplicatia Nexus ResureUmane, am adaugat, incepand cu update-ul 18.5 un nou modul: Posturi. In cadrul acestui nomenclator de functii avem posibilita...
  Nexus ResurseUmane
  Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.0.1), modulul Evaluare salariati, posibilitatea de a afisa in raportul "
  Nexus ResurseUmane
  Am inclus modulul "Registrul salariatilor" in cadrul licentei "Resurse umane" incepand cu update-ul 16.6....
  Nexus ResurseUmane
  In cadrul sectiunii "Resurse umane" am creat modulul "Planificare concedii/cursuri" care ofera posibilitatea planificarii anuale a concediilor de odi...
  Nexus ResurseUmane
  ResurseUmane.Xecutive.SQL In modulul Dosare salariati, am creat posibilitatea de alegere a pastrarii documentelor in baza de date sau pe hard disk-ul...
  Nexus ResurseUmane
  ResurseUmane.Xecutive.SQL Am creat modulul Inventar resurse umane care contine informatii despre caracteristicile membrilor organizatiei si are rolul...
  Nexus ResurseUmane
  Modul: Resurse Umane > Organigrama posturilor Am adaugat un camp pentru observatii la atasarea salariatilor in cadrul unui post din organigrama. Obse...
  Nexus ResurseUmane
  Modul: Resurse Umane > Organigrama Personal Am adaugat o serie de butoane pentru zoom-ul vertical si separat pentru zoom-ul orizontal: Auto Zoom, 100...
  Nexus ResurseUmane
  Xecutive.SQL.ResurseUmane In cadrul solutiei Resurse Umane s-a creat modulul Evaluare personal. Acest modul are rolul de a intocmi rapoartele de eval...
  Nexus ResurseUmane
  Module Resurse Umane Am introdus rapoartele:
 • Stat de functii (Organigrama posturilor)
 • Fisa postului (Organigrama posturilor)
 • Cri...
 • Nexus ResurseUmane
  Xecutive.SQL.ResurseUmane In cadrul solutiei Resurse Umane am creat modulul CV-uri. Acest modul are rolul de a gestiona datele (CV-urilor) in procese...
  Nexus ResurseUmane
  Xecutive.SQL.ResurseUmane In cadrul solutiei Resurse Umane am realizat modulul Planificare concedii de odihna. Acest modul cuprinde graficul cu plani...
  Nexus ResurseUmane
  Modul Xecutive.SQL.Resurse Umane Am introdus rapoartele:
 • Situatie planificari concedii de odihna salariati
 • Programarea concediilor de...
 • Nexus ResurseUmane
  In cadrul solutiei Resurse Umane am realizat modulul Organigrama posturi. Acest modul are rolul principal de a stabili ierarhizarea posturilor (sef i...
  Nexus ResurseUmane

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro