Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

erpReports.ro

 
Produse erpReports.ro
Server de rapoarte online pentru solutiile Nexus ERP ®. Ruleaza intr-un browser pentru internet pe orice dispozitiv fix sau mobil: PC, Laptop, NoteBook, NetBook, Tableta, Palm, Telefon (a fost testat cu Windows Internet Explorer 9, Firefox 7 si Internet Android 2.3).

Tineti aproape informatiile si analiza de afaceri pentru a lua de decizii mai informate si pozitionati astfel organizatia dumneavoastra cu un avantaj competitiv mai mare.
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
erpreports.ro gestioneaza rapoartele dupa aceleasi reguli si optiuni definite in interfata Xecutive.SQL, atat in ceea ce priveste drepturile utilizatorilor asupra rapoartelor cat si a optiunilor aplicate asupra rapoartelor (filtre, grupari, conditii, coloane, dimensiuni, ...etc).

Cu siguranta niciodata nu a fost mai simplu de vizualizat, oriunde si oricand, rapoartele dorite.
In erpreports.ro pot fi afisate toate rapoartele venite implicit cu instalarea Xecutive.SQL, cat si toate rapoartele noi derivate sau construite de catre utilizatori.

Pentru firmele/persoanele care ofera servicii contabile se pot creea mai multe conturi de acces (pentru fiecare client al acestora in parte), astfel fiecare client al firmelor de contabilitate poate avea acces online gratuit (200 pag./luna) la rapoartele dorite.

Site-ul ofera posibilitatea consultarii unui log de activitate: rapoartele afisate, utilizator, data si inclusiv evidenta numarului de pagini afisate si a celor ramase. Implicit logul raporteaza activitatea lunii curente, dar exista si posibilitatea consultarii logului pentru perioade anterioare.

Site-ul poate fi accesat prin urmatoarele nume de domenii: www.erpreports.ro, www.erp-reports.ro, www.erpreport.ro, www.erp-report.ro, www.erpt.ro
Pentru o mai mare siguranta a traficului de date puteti accesa site-ul utilizand o conexiune securizata la adresa: https://erpreports.ro (fara www).

Cum functioneaza?
Simplu. Va logati la site cu utilizatorii din Xecutive.SQL si aveti drepturi de afisare pentru rapoartele disponibile fiecarui utilizator, conform alocarilor definite si salvate in Xecutive.SQL.

Cum conectez baza mea de date la erpreports.ro?
Ne transmiteti un e-mail pe adresa office@nexusmedia.ro si va vom oferi detaliile necesare.

Cat costa utilizarea erpreports.ro?
Pot beneficia de acest serviciu doar clientii care au incheiata contract de actualizare, pentru produsele Xecutive.SQL, aferent anului in curs.
Serviciul este oferit gratuit pentru crearea a 200 pagini de raport pe luna, pentru fiecare baza de date (+cont) in parte.

Limitarea rapoartelor afisate la 200 pagini de raport lunar a fost introdusa deoarece serverul de rapoarte poate consuma foarte multe resurse ale calculatorului server (banda, procesor, memorie ...etc) si datorita costurilor ridicare de achizitie si actualizare ale serverelor software instalate pentru functionarea acestei solutii: Windows Server 2008 R2, SQL Server 2008 R2 si SAP Crystal Server 2011.
Bineinteles, pentru cei care doresc sa foloseasca acesta solutie mai intensiv am creeat pachete care pot fi achizitionate suplimentar, la preturi rezonabile.

Pachete disponibile
 • 500 pagini - 10 Euro + TVA
 • 2000 pagini - 25 Euro + TVA
 • 5000 pagini - 50 Euro + TVA
 • 8000 pagini - 75 Euro + TVA
 • nelimitat 1 an - 100 Euro + TVA

 • ErpReports.ro sau mai pe scurt erpt.ro Site-ul este un server bazat pe SAP Crystal Server 2011 pentru afisarea si gestionarea online a rapoartelor di...
  erpreports.ro

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro