Autentificare clienti
Email
Parola
 Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
ResurseUmane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune.Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus Bord Online

 
Produse Nexus Bord Online
Nexus Board este un Instrument Software Online destinat analizei grafice a activitatii economice a unei companii. Nexus Board se adreseaza in primul rand managerilor si prezinta informatii sintetice, usor de inteles si relevante pentru situatia economica a afacerilor pe care acestia le conduc.

Testati Nexus Board chiar acum: Board.NxM.Ro

Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!

De ce Instrument Software Online? Deoarece este mult mai dinamic, modificarile se aplica instant - fara updateuri si dvs. il puteti accesa (user+parola) oricand (chiar si atunci cand serverul dvs. este inchis), de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil sau fix.

Analiza grafica

Continut

Pentru o mai simpla organizare a paginilor site-ului Nexus Board am procedat astfel:
    » meniul superior imparte analizele in grupe mari, aceasta si in functie de licentele folosite de fiecare client in parte, astfel avem: ERP, Analyst, Retail ...etc;
    » meniul din stanga imparte analizele grafice in grupe si prezentari;
    » in cadrul unei prezentari exista un numar de variabil de analize grafice.

Gestionarea diversilor parametri ai analizelor grafice, inclusiv alegerea graficelor care sa apara sau nu in prezentari, se face din Nexus ERP. Aceasta deoarece functionarea site-ului Nexus Board sa fie cat mai rapida, cat mai simpla si fara interogarea/conexiune directa a serverelor clientilor.

Modul de functionare

Nexus Board nu se conecteaza la baza dvs. de date, astfel nu trebuie ca serverul dvs. de baze de date sa fie disponibil online.
Datele, pentru analizele grafice afisate de Nexus Board, sunt trimise criptat catre Nexus Board printr-o conexiune FTP. Transmisia se face de catre serviciul Activitati Automate disponibil in Nexus ERP.

Mai exact, trebuie sa procedati astfel:

 • Deschideti Optiuni Generale din Nexus ERP, apoi deschideti tabul Nexus Board si aici puteti modifica paramerii de afisare a fiecarei analize grafice in parte, tot aici puteti opta care grafic va fi afisat si care nu.
 • Deschideti instrumentul Activitati Automate si in tabul Nexus Board stabiliti frecventa actualizarii datelor dinspre Nexus ERP catre Nexus Board.
Astfel, datele ajung pe serverul nostru si acestea sunt preluate automat si sunt pregatite pentru afisare.

Catre server-ul nostru nu sunt transmise date brute, ci sunt transmise date sintetice/prelucrate, asa cum sunt cele afisate de analizele grafice.
Server-ul nostru nu stocheaza datele primite intr-un istoric, astfel la fiecare noua transmisie sunt sterse datele deja existente.

Este simplu, este rapid si este sigur, datele sunt transmise criptat, iar serverul de baze de date nu este expus online, este ca si cand ati trimite un email criptat catre Nexus Board.
Pentru fiecare analiza grafica in parte, de la Nexus ERP, vine cate un set de date gata calculate. Date pe care Nexus Board le prezinta sub forma unor grafice, grupate in cadrul unor prezentari.

Avantajele majore ale acestui mod de lucru sunt urmatoarele:

 • Rapiditate: afisarea analizelor se face rapid, datele fiind deja calculate si pregatite.
 • Consum minim de resurse pentru server-ul SQL: interogarea serverului pentru calculul analizelor poate fi un mare consumator de resurse, astfel programati, de ex., trasnsmisia de date o data pe zi (noaptea), iar vizionarea analizelor poate fi facuta de zeci de ori intr-o zi - in acest fel serverul dvs. nu este afectat de interogari multiple si masive.
 • Consum minim de resurse pentru conexiunea la internet: volumul de date transferate intre Nexus ERP si Nexus Board este minim.
 • Securitate: datele sunt transmise criptat.
 • Ergonomic: toate configurarile legate de modul cum urmeaza sa fie calculate si vizualizate analizele grafice se fac din Nexus ERP (BackOffice), in acest fel cine rasfoieste analizele din Nexus Board sa va concentra doar pe ceea ce este esential in studiul analizelor: interpretarea datelor si luarea de decizii.
 • Siguranta: serverul SQL/Nexus de baze de date nu este expus online.
 • Disponibilitate: computerul care gazduieste serverul SQL/Nexus poate fi inchis fara a afecta vizualizarea analizelor in Nexus Board.
 • Gestionare facila: modificarile operate de noi asupra Nexus Board nu necesita din partea dvs. rularea vreunui update.
 • Simplitate: Nu trebuie sa achizitionati, sa instalati si sa configurati software suplimentar (Windows Server 2012, IIS Server 8, SQL Server 2014, DNS Server ...etc). Rezolvati totul direct din Nexus ERP din cateva clicuri de mouse (cititi articolele afisate mai jos).
 • Mobilitate: Nexus Board functioneaza pe orice dispozitiv mobil sau fix.
 • Este gratuit! Se utilizeaza gratuit in limita numarului de licente de Nexus ERP detinute si cu conditia ca Nexus ERP sa fie actualizat la ultima versiune.
Un cont deschis in Nexus Board corespunde unei sigure baze de date/firme din aplicatia Nexus ERP. Atunci cand creati un cont nou trebuie sa optati la care baza de date se va conecta. Atentie! Dupa configurarea legaturii nu se accepta modificarea bazei de date decat incepand cu un nou an calendaristic/fiscal sau contra cost.
Puteti creea atatea conturi gratuite, cate licente de Nexus ERP active detineti. Licente active insemna ca aveti pentru acestea contract de actualizare aferent anului curent.
Atunci cand sunt necesare, se pot achizitiona si conturi Nexus Board suplimentare contra cost, pentru aceasta va rugam sa ne contactati la office@nexusmedia.ro.

Drepturi de utilizare

Pentru a utiliza Nexus Board va trebuie un cont de utilizare. Conturile de utilizare sunt create manual de catre personalul care administreaza site-ul, in urma unei cereri venite din partea dvs.

Fiecare cont este legat de o anumita firma din nomenclatorul dvs. de societati. Adica, daca doriti sa vizualizati analize grafice pentru trei societati, atunci va trebui sa aveti trei conturi pe site-ul Nexus Board.

In mod GRATUIT va oferim un numar de conturi egal cu numarul de licente detinute si actualizate la versiunea curenta.
De exemplu:

 • daca detineti 2 licente Nexus ERP si 2 licente Nexus Lite, va oferim 4 conturi Nexus Board cu optiunea ERP;
 • daca detineti 2 licente Nexus ERP si 1 licenta Nexus Analyst, va oferim 2 conturi Nexus Board cu optiunea ERP si 1 cont Nexus Board cu optiunea Analyst sau 1 cont Nexus Board cu optiunea ERP si 1 cont Nexus Board cu optiunile ERP + Analyst.
Acelasi cont Nexus Board nu poate fi folosit in mod concurent, adica sa fie utilizat de doua sau mai multe persoane in acelasi timp. Ultima conexiune realizata va intrerupe conexiunea deja existenta.

Cont Demo

Daca doriti sa testati functionalitatile site-ului Nexus Board si sa treceti in revista analiza oferita, dar inca nu aveti un cont, o puteti face chiar acum folosind un cont demo:

 • utilizator: demo@nxm.ro
 • parola: demo1234
Atentie! Datele prezentate grafic de contul demo sunt aleatorii si de cele mai multe ori fara consistenta.

Cont Nou

Pentru a va creea un cont nou, care sa afiseze analiza grafica a datelor firmei dvs., procedati astfel:

 • clic pe link-ul Cont Nou din partea dreapta-sus a site-ului;
 • completati datele cerute de formular si apasati butonul Cont Nou;
 • trimiteti-ne numele contului pe care l-ati creat si numele firmei dvs. la adresa office@nexusmedia.ro;
  • adresa de pe care ne trimiteti email-ul trebuie sa existe in datele de contact ale firmei dvs., de pe site-ul www.nexusmedia.ro;
  • urmeaza ca noi sa va contactam pentru a stabili parametrii de functionare a noului dvs. cont;
Am adaugat in partea de antet(dreapta sus) a raportului "Comenzi de la clienti - Formular", din modulul "Comenzi de la clienti", c...
Nexus ERP
In aplicatia Nexus Gestiune Agricola am creat modulul Previzionare resurse lucrari zootehnice. Scopul acestui modul este, p...
Nexus Planificare Lucrari Zootehnice
Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.7.80), in modulul Salarii, posibilitatea de a adauga coloana Functia COR, atat in raportul Foaie colectiva de p...
Nexus Salarii
Am adaugat in editarea unei adrese de livrare din aplicatia NexusERP (v.18.10), pe pagina "General", campul "E-mail". Totodata, ca...
Nexus ERP
Am adaugat butonul "Anularea unei sesiuni de import Importex" in modulul "Contracte de arenda". Acesta executa procedura de anular...
Nexus Gestiune.Agricola
Am introdus campul "Denumire adrese de livrare", preluat din modulul "Adrese de livrare", in lista de campuri disponibile pentru a...
Nexus ERP
Am introdus campul "Furnizor traditional" in lista de coloane disponibile pentru afisare, filtrare si ordonare ale rapoartelor din cadrul mo...
Nexus ERP
Am adaugat in fereastra "Optiuni generale/Interfata" din aplicatia NexusERP (v.18.9.36) setarea "Sesiune deschidere aplicatie" (sa...
Nexus ERP
In modulul Contracte prestari servicii clienti am adaugat un nou tip de document: "Contract prestari servicii". Acesta poate fi utilizat pen...
Nexus ERP
In modulul Bonuri de predare a productiei am adaugat posibilitatea de conversie a cantitatii predate. Cand se apasa combinatia de taste se deschide f...
Nexus ERP
In cadrul meniului modulului "Oferta clienti" din aplicatia Nexus ERP, am adaugat butonul "Adaugare prin copiere". La crearea unei...
Nexus ERP
In modulul Facturi clienti, in gridul aferent liniilor am adaugat posibilitatea afisarii campului "Pret unitar achizitie". Implicit, coloana...
Nexus ERP
In optiunile modulului Avize de insotire marfa am adaugat o noua setare "Blocare la adaos negativ". Setarea poate contine una din optiunile...
Nexus ERP
In raportul "Nota de transfer intre gestiuni", ce face parte din modulul "Transfer intre gestiuni", a fost adaugat campul "TV...
Nexus ERP
Am introdus in modulul Facturi furnizori posibilitatea de a edita cantitatea aferenta unitatii de masura alternative (um2). Daca in nomenclatorul de a...
Nexus ERP
In setul de date pentru raportul Rulaje produs stoc, ce apartine modulului Centralizare stocuri, a fost introdus campul Client ce contine denumirea cl...
Nexus ERP
Am adaugat in aplicatia NexusERP (v.18.9.), in fereastra "Setari generale", pagina "Baza de date". Pe aceasta pagina s-a inclus se...
Nexus ERP
Am actualizat declaratia 112 pentru anul 2018. Au fost efectuate urmatoarele modificari: IN SECTIUNEA ANGAJATORULUI * Campuri adaugate: - To...
Nexus ERP
Am introdus in Nexus salarii camp cu privire la deducere CASS conform OUG 3 din 2018. Conform OUG 3 din 2018: avand in vedere ne...
Nexus Salarii
S-a introdus campul Gestiune in lista de campuri dupa care se poate face filtrare in raportul Lista vanzari produse retail din cadrul modulului Vanz...
Nexus ERP

Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
    Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro