Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus OilPump

 
Produse Nexus OilPump
Nexus OilPump reprezinta o solutie completa si sigura pentru management-ul in timp real a unei statii de benzinarie.

Nexus OilPump este actualizat conform legislatiei in vigoare si implementeaza diferite protocoale de comunicatie cu pompele de combustibili: IFSF: Dresser Wayne, Adast Logitron, Tokheim, Scheidt & Bachmann T10/T20; TONY: Dresser Wayne, Adast Logitron, Scheidt & Bachmann T10/T20, Adast Puma, Nuovo Pignone; MASER; FAMI; Serial: Petrolmeccanica.
Nexus OilPump
800
Euro, fara TVA
Nexus Retail
350
Euro, fara TVA
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Aflate la ultimul nivel al industriei petrolului, statiile de benzinarie trebuie sa corespunda standardelor tehnice pentru distributia combustibilului si sa indeplineasca cerintele unei afaceri retail de succes: portofoliu bogat de clienti, reducerea costurilor, imbunatatirea eficientei in operare a angajatilor, cresterea profitului.

Nexus OilPump

Nexus OilPump ca interfata front-office impreuna cu produsul back-office Nexus ERP constituie solutia optima pentru managementul activitatii dintr-o statie de benzinarie si dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Nexus OilPump ofera un mod de operare facil si flexibil, functii de monitorizare si control in timp real a pompelor de combustibili, de automatizare a operatiilor de vanzare, accesul rapid si securizat la date, instrumente avansate de raportare si analiza grafica a vanzarilor si a datelor despre clienti, care asigura evolutia si cresterea profitului firmei dumneavoastra.

Automatizarea operatiilor de inchidere a tranzactiilor de combustibil din interfata de vanzari sau direct de la dispozitive precum cititoare de carduri pentru clienti sau angajati, validatoare de bancnote optimizeaza modul de operare si reduce timpul de servire a clientilor.

Nexus OilPump integreaza cu succes controlul securizat al pompelor de combustibili cu gestionarea eficienta si rapida a vanzarii marfii cu amanuntul si managementul relatiei cu clientii prin sistemul de discounturi si promotii.

Functionalitati oferite de interfata de benzinarie Nexus OilPump:
 • Transmisia de date intre pompele cu combustibili sau GPL si calculator se realizeaza prin protocolul IFSF sau prin diverse protocoale de comunicatie seriala: TONY, INNODEV, MASER, FAMI, GPL SERIAL.
 • Actualizarea conform preturilor din baza de date a preturilor carburantilor se realizeaza direct din interfata de vanzari.
 • Vizualizarea activitatii tuturor pompelor intr-o interfata unitara, reprezentativa si interactiva.
 • Blocarea in cazuri de urgenta a tranzactiilor active a pompelor sau a intregii statii in timpul alimentarii.
 • Posibilitatea de a vinde combustibili cu valoare sau volum presetat.
 • Doua modalitati de lucru in interfata speciala de benzinarie: mod de lucru zi – normal, mod de lucru noapte cand alimentarea la pompe este posibila numai cand volumul sau valoarea sunt presetate.
 • Inchidere bon fiscal pe baza de contracte + card cu avizare imediata si facturare lunara cu posibilitatea utilizarii limitei de creditare, bon intern de consum, metrologie...etc.
 • Verificarea prin comparatie a consumului de combustibili la statia de benzinarie si in baza de date cu atentionarea in cazul unor eventuale diferente de volum si/sau valoare.
 • Inchiderea automata prin incasarea cu numerar pentru tranzactiile atat de la pompele GPL cat si de la alti combustibili(motorina, benzina), prin scanarea cardului de casier cu drept de inchidere automata a tranzactiilor de carburanti sau prin selectia pompei pentru inchidere automata de la un terminal portabil (telefon mobil, PDA).
 • Interfata automata de benzinarie permite inchiderea automata a tranzactiilor de carburanti prin contract client, bon consum intern in urma identificarii clientilor/angajatilor companiei pe baza cardurilor sau cu numerar prin presetarea pompelor cu suma introdusa in validatoare de bancnote.
 • Permite vanzarea de alte produse marfa cu amanuntul, servicii disponibile in magazinul statiei de benzinarie.
 • Cautarea produselor dupa cod de bare, folosind diverse tipuri de cititoare simultan (Keyboard, COM, USB), cod produs, denumire produs, serie produs sau nr. lot fabricatie.
 • Consultarea detaliilor pentru un anumit produs: cantitate stoc liber si rezervat pentru comenzi clienti, stoc pe numere de lot/serii, locatie raft, comenzi aprovizionare, cereri aprovizionare cu posibilitatea efectuarii de transfer automat de la depozit sau de cereri de aprovizionare de la alte gestiuni pentru produsul cu stoc epuizat, operatii ce se pot efectua direct din interfata de vanzare.
 • Listarea de facturi si avize in format text sau grafic in baza bonului fiscal imediat dupa incasare sau in orice moment ulterior vanzarii.
 • Consultarea de rapoarte statistice asupra vanzarii de produse, pentru evidenta stocurilor si a consumului de combustibili, listarea raportului de tura inainte de inchiderea fiscala.
 • Gestionarea tiparirii bonurilor si configurarea caselor de marcat sunt realizate de aplicatia Nexus EcrPrint, care opereaza cu driverele celor mai populare case de marcat electronice fiscale: Aclas, Activa, Carat, Datecs, Elka, Eltrade, Euro, Novitus, Optima, Partner, Riel, Sapel, Sam4S, Xkube, TotalK, Orgtech, Epson.
 • Conectarea cu diverse modele de cantare: Datecs, DIGI SM-100/SM-300, BIZERBA BS, DIBAL, EVL, Mettler-Toledo, DIGI SM-80, Partner BC400, cantare check-out (preluare cantitate direct de la cantar): CAS, Mettler-Toledo, display-uri client, verificatoare de pret, scannere coduri de bare, scannere magnetice, scannere RFID...etc.
 • Cautarea clientilor poate fi efectuata dupa denumire, cod card sau prin scanarea cardului de fidelitate cu posibilitatea selectiei automate a delegatului.
 • Fidelizarea clientilor pe baza cardurilor de fidelitate si prin diverse promotii pentru acordare de discount pe produse sau pe bon, produse cadou.
 • Consultarea istoricului de vanzari pentru clienti pe diferite perioade: 3 luni, 6 luni sau 12 luni prin evidentierea vanzarilor cumulate sau clasificate pe bonuri fiscale pentru a ghida casierul in acordarea de discounturi libere pe produs sau pe bon.
 • Gestionarea datelor despre clienti prin operatii de adaugare, editare, stergere, filtrare, cautare, datelor despre delegati si adrese de livrare.
 • Comunicarea intre utilizatorii aplicatiilor front-office si back-office prin intermediul mesajelor.
 • Adaptat pentru a lucra cu monitoare TouchScreen si utilizarea de tastaturi virtuale pentru rapiditatea si eficienta operarii.
 • Personalizarea tastelor rapide pentru butoane si itemi de meniu.
 • Selectarea limbii aplicatiei: limba romana sau limba engleza.
 • Personalizarea interfetei de vanzari prin configurarea pozitiei panoului de comanda si a itemilor de meniu, inclusiv restrictii de vizibilitate si/sau de accesare.
 • Operarea in functie de drepturile acordate celor doua nivele de securitate: casier si administrator.
 • Autentificarea utilizatorilor cu parola sau pe baza de card si validarea unor operatii complexe de catre utilizatorii cu drept de administrator prin scanarea cardului de utilizator.
 • Modalitati rapide de incasare a bonului fiscal prin numerar sau contract client.
 • Inchiderea fiscala a vanzarii cu posibilitatea trimiterii automate a comenzii de raport Z la casa de marcat si avertizarea operatorului la o perioada de timp configurabila asupra necesitatii de inchidere fiscala.
 • Operatiuni cu numerar: plata, incasare cu posibilitatea tiparirii la casa de marcat, vizualizare si listare registru de casa.
 • Utilizarea tehnologiei de ultima ora .NET Framework 4.0, SQL SERVER 2008 R2.
 • Avantaje Nexus OilPump
  Nexus OilPump asigura controlul pompelor din statia de benzinarie prin multiple protocoale de comunicatie si automatizeaza vanzarea de carburanti prin integrarea cu dispozitive precum validatoare de bancnote, cititoare de carduri.
  Nexus OilPump optimizeaza modul de operare a casierului si fluidizeaza activitatea de vanzare prin mijloace eficiente si flexibile de servire a clientilor.
  Module Nexus OilPump
  Nexus OilPump este integrat intr-o solutie complexa modulara care asigura un management fiabil si eficient a unei statii de benzinatie.

  Interactiunea tuturor modulelor acopera intreaga arie de activitate a unei statii de benzinarie si optimizeaza dezvoltarea afacerii dumneavoastra, cresterea profitului.
  In interfata de vanzare Nexus Retail vanzarile de carburanti inchise prin Contract client genereaza atat un aviz d...
  Nexus OilPump
  Pentru a limita greselile de operare am modificat aplicatia NexusRetail (v.14.42.16.), astfel incat la presetarea unui pompe (volum/valoare), in inter...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, in interfata de benzinarie, s-a introdus posibilitatea de a finaliza bonul cu modalitatea speciala factura risturn. F...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, in interfata de benzinarie, la intrarea intr-o statie de benzinarie prin click pe itemul de pompa din interfata principa...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, pentru interfata de benzinarie, s-a adaugat in fisierul "statie.ini" setarea "ComWaitResp", in categoria de setari "TECH...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, in pagina "Setari interfata benzinarie" s-au introdus setarile: - Seteaza volum final la volumul din mesajul verifica...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, pentru interfata de benzinarie, s-a adaugat in fisierul "statie.ini" setarea "ComTimeout", in categoria de setari "TECH"...
  Nexus OilPump
  In aplicatia Xecutive.Retail, pentru tipul de interfata Benzinarie, s-a adaugat posibilitatea de a incasa automat cu tipul de plata numerar o tranzact...
  Nexus OilPump
  Modul Xecutive.OIL.NTC La raportul Nota Intrare Receptie am introdus coloanele Adaos UM, Adaos Total, TVA Neexigibil, Pret vanzare cu TVA, Valoare v...
  Nexus OilPump

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro